Den 16. juli, flyttet jeg til Marina Del Rey i California med kjæresten min, og den viktigste årsaken til det var for å studere. Jeg har tenkt på å studere i to år nå, men jeg har alltid lovet meg selv å ikke bo i Sverige for å gjøre det. Jeg har alltid lovet meg selv å utfordre min komfortsone så mye som mulig, men jeg har egentlig ikke vært sikker på hvor jeg ville flytte. Sist sommer var vi på ferie her, vi levde i Venice Beach og etter den turen, var jeg helt sikker; Det er faen meg her jeg hører til! Høres ganske klisjé ut, men det var sånn det var .. Og om jeg ender opp her vil bare fremtiden vise.

Det var en ganske enkel historie om hvordan jeg kom hit. Hvis du ikke allerede vet det; Jeg er frelst i bodybuilding. På Golds Gym (aka «mekka for bodybuilding»), hvor jeg selvfølgelig vil bruke mye tid er det utrolig mange inspirerende mennesker .. Og jeg skal forklare det kort; Om jeg er en av de mest veltrente jentene i mitt hjem treningssenter i Sverige, så jeg er definitivt ikke det på Golds Gym, hahaha! Men det er fordel å ikke være det, og jeg tror det er  nøkkelen til suksess for min egen utvikling, å ikke lenger være den sprekeste jenta på treningsstudioet. Det gjør meg jævlig motivert!

Ok, kanskje jeg må forklare det litt nærmere. «Fit» etter mitt syn er ikke å være rippet hele året eller være den mest muskuløse jenta. Det handler mer om å bygge sin egen kropp, visjonen om en sterk, feminin kropp. Jeg ønsker å få X-formen. Smal midje, bred rygg og syke bein. 😉 Det tar enormt mye tid. Min daglige trening akkurat nå er morgencardio hver dag og styrketrening seks dager i uken. Og ja, 2190 måltider i året pluss alle post workout måltid skal ned i kroppen min. Dette er faen ingen quick fix. 🙂 Denne livsstilen er ganske nerdete, men jeg elsker det!

Dette blir min foreløpig presentasjon av meg selv, og hvis du vil vite mer om meg, må du bare besøke denne bloggen mer. 😉

Her er en oppsummering av de bilder av de første tre ukene;

 

IMG_0015IMG_0020IMG_0022IMG_8386IMG_8600IMG_8611IMG_8703IMG_8725IMG_9485IMG_9541IMG_9696IMG_9712IMG_9768IMG_9781IMG_9829IMG_9885IMG_9892IMG_9916

Comments

comments

Om forfatter

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.