Mange av oss jenter drømmer om et vakkert, langt og ikke minst sterkt hår, men det er så irriterende når det ikke vil vokse lenger eller knekker ved skuldrene! Vel, jeg har prøvd mange produkter, og her er min ultimate topp 4 liste som vil hjelpe deg å få langt hår, hvorfor du trenger dem og hvordan du bruker dem.

 


1. Nioxin Shampoo

Et sunt hår kommer først og fremst gjennom kosten (les dette innlegget), og ja, da det kommer fra hodebunnen morsomt nok: D. Men faktisk, så kan noen av dine hårrøtter ligge i dvale uten at du vet det! Smuss, fett og silikon fra dårlige hårprodukter kan tette til hårsekkene, slik at de slutter å produsere hår for en lengre periode. Derfor, hvis du ønsker å optimalisere håret, er det alfa og omega å vaske håret med en sjampo som trygt kan rense gjennom det, og selvfølgelig uten å gjøre håret ditt knusktørt. Nioxin sjampo åpner opp og booster porene, renser, Lager fri bane slik at håret ditt igjen kan vokse gjør at det vil bli styrket. Skum alltid håret opp i shampoo to ganger for maksimal effekt.

2. SP Lux Oil Mask
Skal håret ditt bli langt, er en god hårkur altså et MUST! Denne her er etter min mening den beste på markedet. Den etterlater håret silkebløtt, glansfullt og med en følelse af mer styrke, da den indeholder keratin, som er det håret egentlig er lavet av. Bruk kuren 2-3 ganger i uken, la den sitte i opp til 15 min hvis du har tid, og legg evt et håndkle rundt håret mens den er i, for at den skal trenge dypere inn. Bruk kun kuren i den delen av håret du kan samle i en hestehale, det andre er sunt nok, da det får nok fukt fra hodebunnen!

3.Potion 9
Akkurat som du bruker fuktighetskrem på ansiktet ditt, så har håret ditt behov for det samme. Dette produktet er et leave-in produkt, og du skal bruke det for å «lukke igjen» spissene dine, så de ikke splitter seg ytterligere, med også for å gi håret ditt ekstra fukt og beskytte det mot varmeverktøy. Bruk kun produktet i den delen av håret du kan samle i en hestehale.

4. Sp Lux Oil
Denne olien skal du bruke 2-3 pump av 1-2 ganger daglig, evt morgen og kveld. Allerede etter et par dager, kan man merke at håret blir sterkere og ikke er like tørt mer, så er også en olie, som i forhold til mange andre på markedet, ikke bare legger seg utenpå håret, men faktisk trenger inn og gjenoppbygger det! Og så dufter den helt fantastisk av lekker vanilje, og det betyr også mye 🙂 Bruk kun oljen i den delen av håret du kan samle i en hestehale.

Comments

comments

Om forfatter

I'm a 24 year old bodybuilding enthusiant from Denmark, and I compete in the figure division. My dream is to go as far as possible in this industry, and I love to push my boundaries. I also have the Danish 4year old hairdresser education, so you will also see me post about hair and beauty.