Så du liker å trene, men du  elsker også å se bra ut, og du har ikke tonnesvis med tid til å stelle deg hver dag. Mange tar på seg sminke  på morgen og lar være på i løpet av dagen. Også på trening. Så her er en rask liste over fordeler og ulemper med ulik vippe forbedringer.

Mascara

Det finnes tusenvis av forskjellige mascaraer og alle har ulike favoritter. Å finne din favoritt kan være en livslang oppgave. Hvis du bruker mascara på trening, sørg for at den er vannfast for å unngå å se ut som en pandabjørn på slutten av økten.

Fordeler: billig, lett, kan fjernes om du ikke fornøyd med resultatet.

Ulemper: Kan være litt grisete,  resultatet er ikke alltid veldig bra, og resultatet er kortvarig.

Vippe serum

Ja. Det finnes, i mange forskjellige merker og prisklasser, og ja det fungerer. Med varierende resultater. Du vil mest sannsynligvis legge merke til at dine naturlige vippene blir lengre. Men tykkelsen eller antall øyevipper vil ikke øke. Du vil ikke våkne opp med flere cm lange «fake» vipper dagen etter første påføring.

Fordeler: Kan være billig (stor forskjell i prisene) en naturlig og semipermanent forbedring i lengde.

Ulemper: Du må være konsekvent og huske å bruke den hver dag i en periode, og effekten forsvinner når du slutter å bruke det. Effekten er sjelden så ernorm som du ønsker, og du har må fortsatt bruke mascara for å virkelig se forskjellen i lengde. Så hvis du ikke vil ha grisete mascara på treningsøkten din er det egentlig ingen stor forskjell fra «ikke iført mascara med bare gamle un-serumerte» vipper».

Falske vipper

Hello superstar! Falske vippene gir deg virkelig en «wow-faktor filmstjerne-look». Kommer i et stort utvalg av størrelser, lengder, stiler og ulike farger også hvis du ønsker å gjøre noe sprøtt en dag! Og de kan være veldig billige også.

Fordeler: Billig,  gir deg en dramatisk wow-faktor på vippene. Du trenger ikke mascara. Enkelt å fjerne hvis du ikke liker det.

Ulemper: Kan lett falle av, eller løsne i løpet av en hard og svett treningsøkt. Det trengs litt øvelse for å kunne sette dem på perfekt.

Vippe-extentions

Dette er den nyeste og mest populære trenden i vippe-pynt. Dette kan du ikke sette på selv, og du må gå til en salong for å gjøre det. Vanligvis de har flere alternativer å velge mellom. Ulike  lengder og størrelse for å tilpasse dem til dine ønsker.

Fordeler: Holder seg godt i lang tid, selv under harde og svette treningsøkter. Ser fabelaktig ut, du trenger ikke mascara. Du kan våkne opp om morgenen og fortsatt ser ganske bra uten ekstra make-up.

Ulemper: Dyrere. Og du blir avhengig(fordi det ser så bra ut), så det kommer til å bli en dyr vane ettersom du trenger å fylle på dem hver 2-3 uke. Det kan skade dine naturlige vipper hvis du plukker på dem. Og det er fristende. Noen ganger kan hårene snu seg opp ned, noe som ser veldig rart. Så du bør ta med deg en vippebørste når du går ut, for å fikse vipper på avveie. Noen synes også de er ubehagelig å ha på, du kan ikke gni øynene som en huleboer eller gi øynene dine en grov vask med  sminkefjerneren, du må være litt mer forsiktig.

Comments

comments

Om forfatter

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.