Protein havre Fajitas

Oppskrift:
70 gr havregryn / havremel
4 eggehviter
1 teskje bakepulver
For smakens skyld: Krydder etter eget ønske og mengde, gode forslag er: Oregano, timian, basilikum, salt, pepper, spisskummen, chili, hvitløkssalt.
(0,5 – 1 dl vann kommer an på hvor tykke du vil ha de, evt. fiberhusk for å gjøre røren tykkere.)
Blir Ca. to store fajitas.

Tilbredelse
La røren svelle i 30-20 min før du steker den som pannekaker i en stor anti-stick stekepanne. Stek på middels varme. Samtidig kan du tilberede fyllet:

Fyll
50-100 gr kylling filet
1/2 rød paprika
1/2 oransje paprika
1/2 squash
(evt. 1/4 løk)
Krydder

Stek på middels varme, til grønnsakene har myknet og har en gyllen skorpe på utsiden.
Spre et tynt lag med salsa evt. creme Fraiche på fajitasene og legg i fyllet, du kan også supplere med: friske blader, ruccula, litt ost eller rømme. Flytt fyllet til ene kanten og rull sammen og nyt. Denne er også ypperlig til å pakke inn i aluminiumsfolie og ta med som niste. Supersunn, velsmakende, rik på protein, lett og rask å tilberede.

Hvis du har litt rester av kylling eller annen middag er dette er en fin måte å bruke gamle rester i. Du kan endre fyllet til f. eks. biff, laks, vegetar-variant med bønner, litt ris, eggerøre eller poteter. Funker godt til både frokost lunsj og middag.


Comments

comments

Om forfatter

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.