Noen gang lurt på hvilken kroppstype du har? Legger du på deg fett og muskler lett eller tar det lang tid? Eller er du en av dem som spise hva du vil uten å merke noe vektøkning?

Ectomorph: Typisk for denne kroppstypen; de har den delikate benbygning, små skuldre og bryst, og høy forbrenning. Ectomorphs er  typisk «hardgainers». De finner det vanskelig å legge på seg og bygge  masse.

En mesomorph er noen som har tendenser til å være muskuløs. De er ofte sterke, atletiske, harde kroppstyper med veldefinerte muskler, brede skuldre, og tett benbygning. De har generelt ikke problemer med å bygge  muskler eller miste fett %, men de vil legge på seg fett lettere enn ectomorphs.

En endomorph er best beskrevet som myk. De har vanligvis en rund  eller pæreformet kropp, kortere lemmer, en tettvokst ramme, og en langsommere metabolisme.

 

På bodybuilding.com fant vi denne morsomme testen! Ta den og finn ut hvilken  kroppstype du har. Eller kanskje du allerede vet og vil bare bekrefte det. Allikevel prøv den!

Ta testen her!

 

Var resultatene troverdige? Kjente du deg igjen?

Comments

comments

Om forfatter

Ariell Rosenblad. Art director and Editor in chief Long and varied background in the field of exercise. IFBB Athlete.